• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Vaccinationer

  Influenza vaccination foregår i klinikken torsdag den 25. oktober 2018. Venligst bestil tid hos sekretæren. Hvem anbefales vaccination mod influenza? Du har øget risiko for at blive alvorligt syg af influenza, hvis du er ældre, har bestemte sygdomme, er svært overvægtig eller gravid. Sundhedsstyrelsen anbefaler, du bliver vaccineret, hvis du: Er 65 år eller derover Har Continue Reading

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

Praktisk info

Vi er placeret i Sundhedscentret i stueetagen. Der er 5 parkeringspladser forbeholdt patienter til klinikken, som er placeret på p-pladsen mod nord samme indkørsel som til Lægevagten.
Kompagniskabspraksis og uddannelsespraksis.
Konsultation efter tidsbestilling.
Lægerne kan kontaktes dagligt mellem kl. 8 og 9 pr. telefon. Hans-Werner Mühle dog kun mandag, onsdag og fredag.
Herudover kan bestilles tid samt fornyes recepter dagligt mellem kl. 9 og 12. I tilfælde af akut sygdom kan lægerne kontaktes daglig mellem kl. 8.00 og 16.00.Receptfornyelse kan ligeledes foregå elektronisk under selvbetjeningsmodulet.
Ønsker du at afhente medicin samme dag, som du har tid, skal medicinen bestilles dagen forinden. VIGTIGT
Det er meget vigtigt for os, at du melder afbud i god tid såfremt du er forhindret i at møde som aftalt. Der er stor efterspørgsel  på ledige tider, så hvis du ikke ønsker at gøre brug af din tid, bedes du ringe hurtigst muligt og aflyse på tlf. 74 52 26 00 mellem kl. 8 og 15.